موبایل جدید HTC محصولی قدرتمند موسوم به Desire 20 Plus است که دوربینی چهارگانه دارد و فعلا در بازار تایوان از راه رسیده است
کد خبر: ۴۹
۲۰:۴۰ - ۱۴ آبان ۱۳۹۹
به گزارش جویاخبر، اچ‌تی‌سی در ماه ژوئن در تایوان از دیزایر ۲۰ پرو و اولین موبایل ۵G خود موسوم به U۲۰، ۵G پرده برداشت و دیزایر ۲۰ پرو در ماه اوت وارد اروپا شد. حالا امروز این شرکت موبایل جدیدی به‌نام HTC Desire ۲۰ Plus را در بازار خانگی خود معرفی کرده است. دستگاه مذکور از چیپست اسنپدراگون ۷۲۰G، دوربین چهارگانه ۴۸ مگاپیکسلی و باتری ۵ هزار میلی‌آمپر ساعتی بهره می‌برد.

دیزایر ۲۰ پلاس ۲۰۳ گرم وزن دارد و ابعاد آن ۱۶۴ در ۷۵ در ۹ میلی‌متر است. نمایشگر این گوشی پنلی ۶.۵ اینچی از نوع IPS LCD با رزولوشن ۷۲۰ در ۱۶۰۰ پیکسلی و نسبت تصویر ۲۰:۹ است. موبایل جدید اچ‌تی‌سی از اسنپدراگون ۷۲۰G و ۶ گیگابایت رم استفاده می‌کند. این دستگاه ۱۲۸ گیگابایت حافظه داخلی و شکافی برای کارت حافظه microSD دارد.




دیزایر ۲۰ پلاس در بخش سلفی از دوربینی ۱۶ مگاپیکسلی بهره می‌برد که از فیلم‌برداری HDR و FHD پشتیبانی می‌کند. قاب عقب این دستگاه بافت خاصی دارد و دارای ماژول دوربینی است که لنز‌ها درون آن به شکل متفاوتی چیده شده‌اند.

دوربین چهارگانه دیزایر ۲۰ پلاس شامل یک لنز اصلی ۴۸ مگاپیکسلی با دیافراگم f/۱.۸، یک لنز فوق عریض ۵ مگاپیکسلی با میدان دید ۱۱۵ درجه‌ای، یک لنز ماکروی ۲ مگاپیکسلی با فاصله کانونی ۴ سانتی‌متری و یک سنسور تشخیص عمق ۵ مگاپیکسلی است. این ماژول فلش LED دوگانه هم دارد و از قابلیت HDR، تشخیص صحنه مبتنی بر هوش مصنوعی، تایم‌لپس و فیلم‌برداری ۴K پشتیبانی می‌کند.

روی قاب عقب دیزایر ۲۰ پلاس می‌توانید حسگر اثر انگشت فیزیکی را هم ببینید. این موبایل به‌صورت پیش‌فرض با اندروید ۱۰ به بازار می‌آید و یک باتری ۵ هزار میلی‌آمپر ساعتی دارد که با شارژ سریع Quick Charge ۴.۰ سازگار است. از دیگر ویژگی‌های دیزایر ۲۰ پلاس می‌توانیم به پشتیبانی از دو سیم کارت، وای‌فای ۸۰۲.۱۱ac، بلوتوث ۵.۰، جی‌پی‌اس، ان‌اف‌سی و جک ۳.۵ میلی‌متری هدفون اشاره کنیم.

اچ‌تی‌سی دیزایر ۲۰ پلاس در دو رنگ نارنجی و مشکی با قیمت ۲۹۵ دلار وارد بازار تایوان می‌شود. فعلا اطلاعاتی درباره عرضه جهانی این دستگاه در دسترس نیست.
منبع:GSM

این خبر را به اشتراک بگذارید:

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر: