گادوین منشا، بازیکن تیم فوتبال گل گهر سیرجان پس از شادی گل جنجالی خود، محروم شد.
کد خبر: ۳۴۰۴
۰۹:۲۰ - ۲۸ بهمن ۱۳۹۹

به گزارش جویاخبر،باشگاه گل گهر سیرجان در این خصوص بیانیه ای را منتشر کرده که به این شرح است:
به نام خدا

قبل از هر سخنی باید اشاره کنیم این اولین واکنش باشگاه گل‌گهر به اتفاقی است که برای گادوین منشا در بازی با نساجی افتاد.
قطعا و صریحا اعلام می‌کنیم که اگر کمیته محترم اخلاق هم به این اتفاق ورود نمی‌کرد، ارکان تیم گل‌گهر با این حرکت برخورد می‌کردند و قصد این کار را هم داشتند که حداقل آن، عذرخواهی از جامعه ورزش و ۱۰ درصد جریمه قطعی است.

اما نکته عجیب در این ماجرا، ذوق زدگی صفحه‌های هواداری برای بهره برداری به نفع یک تیم و البته سرعت عمل کمیته اخلاق است.

واقعیتی وجود دارد که در رابطه با موارد مشابه سکوت رسانه‌ای و چشم پوشی قضایی در میان بوده و این اتفاق از عدالت به دور است و حس تبعیض را در هواداران فوتبال به وجود خواهد آورد؛ ثمره آن چند دستگی کنونی در فوتبال است که جای لذت را خواهد گرفت.

اگر قرار است عدالت با قدرت و سخت عمل کند، باید برای همه تیم‌ها این گونه باشد. موارد بسیاری هستند که حرف ما را در مورد این رفتار دوگانه ثابت می‌کنند.

باز هم خاطر نشان می‌کنیم حرکت گادوین منشا با این که اهانت به هیچ کدام از ارکان مسابقه و هواداری نبوده و صرفا یک رفتار هیجانی بوده است را محکوم می‌کنیم و در همین راستا ١٠ درصد از قرارداد او کسر کردیم و از جامعه ورزش عذرخواهی می‌کنیم.

عدالت تنها چیزی است که برای همه خوش آیند خواهد بود و گمان تک قطبی سازی فوتبال ایران توسط جریانی مشخص را از بین می برد.

منبع : ورزش سه

این خبر را به اشتراک بگذارید:

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
دهقان
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۵۹ - ۱۳۹۹/۱۱/۲۹
3
2
به یکباره پرسپولیسو ازحالا قهرمان کنن تاخیال همه راحت بشه دیگه.
حسین
| Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۵۹ - ۱۳۹۹/۱۱/۳۰
بازهم بهونه برای بقیه تیمها جور شد.آی بدو آی بدو