رستوران‌های جنوب شهر چلوکباب برگ را از منوی‌شان حذف کرده‌اند و حتی برخی جاها خورشت را با گوشت مرغ سرو می‌کنند.
کد خبر: ۲۸۷۶
۰۹:۵۹ - ۱۲ بهمن ۱۳۹۹

به گزارش جویاخبر، غذاهای جدیدی مانند «زرشک‌پلو با اسکلت مرغ یا چلو با استخوان قلم و برنج و دنبه» به فهرست غذاهای این رستوران‌ها اضافه شده‌اند.


سفارش اصلی این رستوران‌ها سه پرس برنج با یک خورشت قیمه یا قرمه سبزی است. فروش اصلی کبابی‌های سیار که معمولا پاتوق آنها نیمه شب در میدان امام حسین و میدان شوش است بال، ته مرغ و دنبه است.

رئیس سابق اتحادیه چلوکباب و چلو خورشت: امروز مردم به‌دلیل عدم توانایی مالی نمی‌توانند چلوکباب بگیرند، قیمت‌های امروز به‌گونه‌ای است که پارسال اگر به کسی می‌گفتی برنج می‌شود ۳۶ هزار تومان یا یک حلب روغن می‌شود ۵۰۰ هزار تومان باور نمی‌کرد.

منبع : دنیای اقتصاد

این خبر را به اشتراک بگذارید:

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر: