تیم دختران ستاره هشتم یکی از موفقترین شرکت کنندگان تیمی در مسابقه عصر جدید است که با چهار رای سفید و زنگ طلایی به مرحله نیمه نهایی راه یافته است.
کد خبر: ۲۵۱۳
۰۰:۴۷ - ۰۳ بهمن ۱۳۹۹
عصر جدید حالا دیگر به یک برنامه پرطرفدار و هیجانانگیز تبدیل شده که توانسته است در حوزه استعدادیابی موفق عمل کند. در فصل دوم این برنامه گروه ستاره هشتم توانست با اجرایی متفاوت و خاص ۴ رأی داوران و همچنین زنگ طلایی رؤیا نونهالی را به دست بیاورد تا بتواند مستقیم به مرحله نیمه نهایی راه پیدا کند. تیم ستاره هشتم تیمی متشکل از دختران مشهدی است.
رضا رودهی، مربی جوان تیم ستاره هشتم، است که پیش از این تیم پسران خورشید را نیز از مشهد به فینال عصر جدید برده بود. رودهی متولد ۷۵ است و کارشناس تربیت بدنی. او ۱۷ سال است که در رشته تخصصی طناب زنی کار میکند. ۶ رکورد ملی و یک رکورد جهانی گینس هم در همینباره به ثبت رسانده است. او پس از پسران خورشید، امسال هم تیم ستاره هشتم را که ترکیبی از چندین رشته ورزشی شامل ژیمناستیک، ژیمناستیک ریتمیک، طنابزنی، رشتههای رزمی و کراس فیت است رهبری میکند.
تیم ستاره هشتم از یک سال پیش کارش را با طنابزنی شروع کرد. بعد از چند ماه از تشکیل تیم ژیمناستیک اضافه شد و پس از آن رشتههای رزمی و در مرحله فعلی کراس فیت و فیتنس به تیم پیوستهاند. سناریوی فعلی این تیم برای حضور در مرحله نیمه نهایی بیشتر بر پایه حرکتهای قدرتی است. این گروه شخصی است و آنچنان که رودهی میگوید تا الان همه هزینههایش را خانوادهها پرداختهاند. هزینههایی که حالا ۵۰ میلیون تومان را رد کرده و به بیشتر از این هم میرسد، البته رودهی میگوید این مبلغ بدون احتساب هزینههایی مانند سالن و مربی است. او میگوید اگر هزینههایی مثل پول سالن و مربیهایی که افتخاری با آنها همکاری کردند هم حساب کنند شاید سرجمع به ۲۰۰ میلیون تومان برسد. این تیم از ابتدا یعنی از تابستان پارسال تمریناتش را از زمینهای آسفالت پارک ملت شروع کرد تا اینکه چند وقت بعد، سازمان جهادکشاورزی خراسان رضوی مکان تمرینی را به آنها داد و حالا آنها در یکی از سالنهای ورزشی این سازمان تمریناتشان را ادامه میدهند.
رضا میگوید: «بعد از اینکه تیم موفق شد زنگ طلایی برنامه را بگیرد و آوازهشان پیچید، اداره کل ورزش و جوانان و شهرداری قول همکاریهایی در حوزه تجهیزات، اسکان و هزینههای رفتوآمد به ما دادند. ما تنها تیمی هستیم که از شرق کشور به برنامه رفتهایم. پارسال از مشهد فینالیستی نداشتیم. تیمی که از مشهد میرود باید در شان این شهر باشد»
دخترها بیشترشان قهرمان کشوری و برخی هم آسیایی هستند. قهرمان بینالمللی انگشتشمار داریم، ولی تفاوت اصلیشان طریقه تمرین کردنشان است. دخترها خیلی منظمتر هستند. هیچ کس نمیگوید من، همه میگویند: «ما»؛ «ما» باید برویم طلایی بگیریم، «ما» با هم کیک عصر جدید را برش بزنیم... من واقعا بهشان اعتماد دارم. برنامه مرحله بعدیمان واقعا خیلی خفن است و امیدوارم بچهها مثل دفعه قبل درست کارشان را انجام بدهند.» تیم ستاره هشتم این روزها سخت مشغول تمرین برای حضور در مرحله بعدی عصر جدید است: هفتهای ۵ جلسه و هر جلسه ۴ ساعت تمرین و دو جلسه در هفته نیز ریکاوری. در یکی از همین جلسهها بود که رضا هشت نه نفر از قاسمآبادیهای این تیم را دور هم جمع کرد تا من بتوانم با آنها گفتگو کنم. دختران ستاره هشتم پر از انرژی و شوخی و خنده هستند. از خندههای ریز ریز دخترانه و درگوشی تا قهقهههای پرشر و شور جمعی، همه بدجوری آدم را به یاد سالهای نوجوانیاش هوایی میکند!
سودابه سبحانی متولد ۶۸ بزرگترین فرد گروه است. او از مرحله دوم به گروه پیوسته است: «در اینستاگرام فراخوان داده بودند و به دنبال ورزشکاران قدرتی میگشتند. من هم، چون کراس فیت کار کردم، رفتم آزمون دادم. البته رشته ورزشی خودم دوومیدانی و راگبی بود، ولی الان مشغول مربیگری کراس فیت هستم.» سودابه ۲۱ سال است که دارد ورزش میکند و حدود ۱۸ سال آن به صورت حرفهای بوده است. در دوومیدانی یک مدال آسیایی (سال ۸۸) دارد و نزدیک به ۱۰ سال هم عضو تیم ملی دوومیدانی بوده است. سال ۹۲ دوومیدانی را کنار گذاشته و وارد رشته راگبی شده است. برای تیم ملی راگبی نیز انتخاب شده و الان عضو آن است. او درباره آزمونی که برای حضور در ستاره هشتم از او گرفتند، میگوید: «آزمون انجام یکسری کارهای قدرتی مثل پرتابها و کشیدن بچهها به بالا بود؛ اسکات، لیفت، شنا، طناب زدن، پرتاب توپ که این حرکتها برای من خیلی راحت بود. کاری که من و سه نفر دیگر الان در این تیم انجام میدهیم کار قدرتی محسوب میشود. باید بچههای کوچکتر را پرتاب کنیم بالا. قرار است تعدادمان اضافه شود که کار راحتتر انجام شود.» سودابه باتجربهترین عضو گروه محسوب میشود، اما میگوید در این گروه بیشتر از اینکه میانگین سنی مطرح باشد اخلاق و رفتار تیمی ملاک است: «کار تیمی شخصی نیست. علاوه بر کار فنی یکسری رفتارهایمان هم باید مورد قبول باشد یعنی نمیشود شما یک اخلاق بد داشته باشید و وارد کار تیمی بشوید. در کار انفرادی جواب میدهد، ولی در کار تیمی نه. من به قابلیتهای خودم ایمان دارم همیشه حتی در مقایسه با سنهای پایینتر در کار خودم مدعی بودهام، ولی در کار تیمی اینها همه کنار میرود و مفهوم ندارد. قشنگی کار گروهی همین است. وقتی همه تلاش میکنند اگر یک نفر خوب کار نکند تلاشهای بقیه نیز از بین میرود.»
عهدیه ایراندوست متولد ۸۲ است. از ۹ سالگی تا الان طنابزنی کار کرده است و در مسابقات منطقهای و استانی مدال دارد. از تابستان کارش را با رضا رودهی و تیم ستاره هشتم شروع کرده است و از ابتدای تشکیل تیم با آن همراه بود. عهدیه درباره حضورش در صحنه عصر جدید میگوید: «تجربه خیلی خوبی بود. قبل از اینکه روی صحنه برویم خیلی استرس داشتیم، ولی وقتی وارد صحنه شدیم و برنامه شروع شد استرسمان ریخت و برنامه خوب پیش رفت. از برنامه که برگشتیم تا صبح بیدار بودیم و جواب تلفن و پیامک دوستان و آشنایان را میدادیم که تبریک میگفتند. گوشی من و پدر و مادرم یک دقیقه خاموش نمیشد.» نقش عهدیه در تیم کمک به بچههای ژیمناستیککار است. او میگوید: «خداراشکر داریم خوب پیش میرویم. این بار قدرتیتر هستیم و اگر خدا بخواهد میرویم که بترکانیم. این قضیه برایم مهم است و اولویت اول زندگیام شده است؛ بنابراین با قدرت و تا آخر ادامه میدهم.» فائزه ابوالفضلی دیگر عضو گروه هم متولد ۸۲ است. او هم از نه سالگی طنابزنی را در مدرسه شروع کرده و از تابستان پارسال به تیم پیوسته است. او میگوید: «همیشه یکی از آرزوهای بزرگم این بود که دیده شوم، چون زحمت زیادی کشیدم و حالا هم از اینکه به این تیم پیوستم خیلی خوشحالم. امیدوارم به آرزویمان که قهرمانی در عصر جدید است برسیم.»
فائزه ابوالفضلی دیگر عضو گروه هم متولد ۸۲ است. او هم از نه سالگی طنابزنی را در مدرسه شروع کرده و از تابستان پارسال به تیم پیوسته است. او میگوید: «همیشه یکی از آرزوهای بزرگم این بود که دیده شوم، چون زحمت زیادی کشیدم و حالا هم از اینکه به این تیم پیوستم خیلی خوشحالم. امیدوارم به آرزویمان که قهرمانی در عصر جدید است برسیم.»
ملیکا باقری مقدم متولد ۱۳۸۵ است. او سال ۹۷ در رشته طنابزنی مقام اول کشوری را به دست آورده است. او هم از همان ابتدایی که تیم ستاره هشتم تشکیل شد یعنی تابستان سال پیش گروه را همراهی میکرد. او میگوید: «وقتی وارد این تیم شدم علاوه بر رشته طنابزنی خیلی چیزهای دیگری را نیز از بچهها یاد گرفتم. اول از همه اخلاق و بعد رشتههای ورزشی دیگر. خیلی با هم صمیمی هستیم و اگر اختلافی هم بینمان پیش بیاید خودمان حلش میکنیم.»
سنا حیدری ۱۷ سال دارد و ساکن محله فلاحی است. رشته تخصصیاش ژیمناستیک است و در هنرستان رشته تربیت بدنی میخواند. او از هشت سالگی ژیمناستیک کار میکند و مقامهای ناحیهای استانی و کشوری نیز با این رشته به دست آورده است. به تیم ملی دعوت شده و حالا یک سالی میشود که با این تیم کار میکند. سنا روز قبل از اجرا را به یاد دارد که از همه سختتر بود. چرا که قرار بود اجرای تمرینی داشته باشند و فیلم اجرایشان را شب برای احسان علیخانی بفرستند: «دو بار اجرای تمرینی داشتیم. بار اولی که اجرا کردیم کار خیلی خوب پیش رفت و همه تحت تأثیر قرار گرفتند. بار دوم، ولی خراب کردیم. خیلی خسته بودیم. مستقیم از راه که رسیدیم رفتیم برای اجرای تمرینی، ولی آقای رودهی آن شب خیلی به ما جرئت داد و گفت فردا را میبینم که طلایی میگیریم. خیلی انرژی گرفتیم شب رفتیم هتل و فردایش طلایی را گرفتیم.»
عطیه نوروزینژاد، عضو دیگر گروه، است که متولد ۱۳۸۵ و ساکن محله حجاب است. او یک سال است که طنابزنی کار میکند یعنی همزمان با تشکیل تیم، البته تا پیش از آن ۶ سال ژیمناستیک و یک سال ووشو کار کرده بود. عطیه هم مانند دوستانش اتحاد و اخلاق تیمی را رمز موفقیتشان تا حالا میداند: «یک هفته بعد از اجرا فهمیدیم مچ دست و مچ پای دو نفر از بچهها (شیوا ظریف و کوثر محمدنیا که هر دو ژیمناستیککار و قهرمان کشوریاند) حین اجرا در رفته بود، ولی به ما هیچی نگفته بودند. این موضوع برای من هم تلخ بود و هم زیبا به این دلیل که بچهها صبور و باگذشت و قوی بودند.» او خاطرهای را هم با خنده تعریف میکند که نشان دهد در عین فضای صمیمی بین بچهها همه تابع مقررات بودند: «شب قبل از اجرا ما دیر خوابیدیم. تمرینمان ساعت ۱۱ تمام شد. وقتی رسیدیم هتل، آقای رودهی به کاپیتان گفته بود که بچهها زود بخوابند، ولی ما ۵ دقیقه دیر خوابیدیم. کاپیتان آمد جوری داد زد بخوابید که همه ترسیدند و زود رفتند خوابیدند!»
مونا محبتی، کاپیتان تیم ستاره هشتم، است. او متولد ۱۳۸۱ و ساکن محله حجاب است. او هم فضای عصر جدید را فضایی جذاب میداند و میگوید: «بیشتر بچههای تیم فضاهای قهرمانی و مسابقات را قبلا تجربه کرده بودند، ولی این فضا چیز جدیدی بود.» مونا طنابزن است و طنابزنی را ۸ سال پیش شروع کرده است: «۲ سال کار کردم بعدش، ولی به دلیل آسیبدیدگی نتوانستم ادامه بدهم. دوباره سال گذشته با تشکیل تیم ستاره هشتم شروع کردم. بعد از اینکه برنامه پسران خورشید را در عصر جدید دیدم و به این فکر افتادم که دوباره شروع کنم. به صفحه آقای رودهی در اینستاگرام رفتم و از او کمک خواستم. او هم مرا راهنمایی کرد و از من آزمون گرفت.» او میگوید: «یک روز قبل از اینکه از مشهد راه بیفتیم، یکی از بچهها (مشکات شرقی) چشمش سر تمرین آسیب دید. استخوان بین چشم و بینیاش شکست و دکتر به او سه هفته استراحت داد. اصلا نمیتوانست هیچ حرکتی بزند، اما آمد و ما را در پشت صحنه همراهی کرد. ما در همان زمان کمی که داشتیم یک نفر را از بیرون جایگزین کردیم (عاطفه کریمی) و او توانست خیلی خوب کار را جمع کند. بچهها همه کمک کردند و نقشها جابهجا شدند، چون یکی از بازیکنهای مهم بود و کلی حرکت را در اجرا به عهده داشت.»
ساینا زمانی یازده سالش است. او از شش سالگی ورزش میکند. ۲ سال باله کار میکرد بعدش ژیمناستیک ریتمیک. از طریق مربیاش با تیم ستاره هشتم آشنا شده و به این تیم پیوسته است.
پریا رمضانی مقدم دوست ساینا هم ۱۱ ساله است و مثل او رشتهاش ژیمناستیک ریتمیک است. پریا ۳ سال است که این رشته را کار میکند و یک مقام طلای کشوری و چند مقام استانی هم دارد.
سنا حیدری هم از اولین مواجهاش با سالن عصر جدید میگوید: «طبق سناریو قرار بود ورود من با پارچه باشد. سالن اجرا ارتفاعش خیلی زیاد بود. وقتی روز تمرین رفتیم صحنه را دیدیم دست و پایم داشت میلرزید. قرار بود از بالا، از جای ضربدرها از یک شال بگیرم و بیایم پایین، ولی ارتفاع آن صحنه آنقدر زیاد بود که حتی شال من که تقریبا ۸ متر بود کوتاه بود. خیلی ترسناک بود. در حدی ترسیده بودم که وقتی برگشتیم هتل بچهها گفتند چرا رنگت سفید شده؟ خوشبختانه همان روز تمرین، عوامل برنامه گفتند آنقدر اجرایتان خفن و بینقص است که اصلا لازم نیست این حرکت را بزنید. ما هم نزدیم. قرار شد من یک جور دیگر بیایم توی صحنه. یعنی کلا برنامه عوض شد.۶ ماه روی یک حرکت تمرین کرده بودم و توی یک جلسه برنامهام عوض شد.»