براساس توضیحات شرکت در مورد نحوهی عملکرد این ویژگی، پیامهای محو شونده به مدت هفت روز باقی خواهد ماند. توانایی ویرایش این نوع پیامها وجود ندارد که باعث ناامیدی کاربرانی که به دنبال این قابلیت در پیام های پاک شونده بودند، میشود. البته بسیاری از پیامرسانهای دیگر این ویژگی را دارند. هفت روز برای ماندن اطلاعاتی که از حساسیت بالایی برخوردار هستند، طولانی است. از این بدتر اینکه این پیامها حتی بعد از هفت روز از زمان بالقوه، قابل دسترسی هستند، در صورتی که
محتوای چندرسانهای اگر ارسال شود برای همیشه ذخیره میشود و اگر میخواهید آن را حذف کنید باید به صورت دستی این کار را انجام دهید.
اگر منصفانه بخواهیم بررسی کنیم پیامهای محو شونده در بعضی برنامهها همچون سیگنال دشوارتر است اما موارد ذکر شده در بالا نیز در آن وجود ندارد و امنیت بیشتری دارد. تا زمانی که از نحوهی عملکرد پیامهای محو شونده در واتساپ اطلاع داشته باشید میتوان از آن به طور مناسب بهره برد. این ویژگی هنوز به اندازهای که بایدایمن نیست، پس اگر امنیت در اولویت قرار دارد باید سراغ گزینههای دیگری بروید. سیگنال، تلگرام و وایبر به کاربر امکان میدهند که تنها با چند ضربه زمان حذف پیام را تنظیم کنند. هرسه از رمزنگاری end-to-end بهره میبرند و امکان ارسال محتوای چندرسانهای را طوری می دهند که تنها پس از باز شدن به طور خودکار حذف میشوند. سیگنال حتی برای خصوصی سازی تصاویر ذخیره شده دارای یک ابزار داخلی است.
مهم اینست که از پیامهای محو شونده نمیتوان اسکرین شات گرفت و یا آنها را فوروارد کرد، اتفاقی که در واتساپ رخ میدهد.
منبع: زومیت